Coaching i Malmö och Kristianstad

Vi har sedan många år tillbaka arbetat med coaching för individer och organisationer som är intresserade av det. Det gångna året har vi fått mer och mer intresse på det, och tänkte att det nog är bra att lägga upp som en egen flik här.

Du bokar tid för coaching på coaching [at] smallchange [dot] nu eller genom att ringa direkt på 0702/23 28 95. Du kan också följa oss och få tips på vår Facebooksida: Centred Coaching

Om du ringer för ett företag eller en organisation kan vi erbjuda paketerbjudanden skräddarsydda efter era behov. Ring eller mejla oss för detaljer.

Vi arbetar tillsammans med klienten i alla tre nivåerna av coaching. All vår coaching hjälper dig att få tillbaka mer resurser och kraft i ditt liv, skräddarsytt efter vad dina mål är.


coaching med litet c

Där vi tittar på praktiska färdigheter, riktning, målsättning. Du kanske har en färdighet du vill bli bättre på och undrar var det är som hindrar dig. Eller en målsättning med ditt liv eller företag i det korta loppet som du behöver få hjälp med.

Här tittar vi också på det man kallar the Inner Game, hur man stärker och förbättrar den psykologiska delen av färdigheter vi har, så att både den yttre och inre kunskapen är lysande och solid.


Coaching med stort C

Här tittar vi på situationer som behöver djupare hjälp, mer mot mentoring. Sådana är bland annat när vi har livskriser, stora förändringar, ändringar i arbete eller situationer som dödsfall, skilsmässor, och större förändringar i vårt liv.

Coaching med stort C gäller värderingar, och sånt som håller tillbaka oss fast vi inte riktigt ser det själva.

Här behöver du hjälp med motivation, drivkraft, att förstå vad du faktiskt vill göra och hur du kan få det klarare.

För företag gäller detta värderingarna som driver företaget och hur man får dem klarare så att de verkligen ger en bra drivkraft till framgång.


Awakener

Coaching på nivån Awakener gäller att titta på vem du är och vad just du vill göra. Här kan man få det tydligare, med praktiska tekniker och kunskap.

För ett företag gäller detta företagskulturen: vem är företaget?

På Awakenernivå tittar vi också närmare på visionerna du vill ha, målen som kanske hela ditt liv gäller. Vad är det för passion vi egentligen har som ska driva oss?

Här går vi också in på hur vi länkar till ett större sammanhang. Vad är vår roll i ett större flöde, i ett större system? Hur vill vi skina inuti det – och hur vill vi få det att skina?


Generative Coaching - när allt verkligen sitter fast

Vi arbetar också med de unika teknikerna inom Generative Coaching, vilket är ett system som är specifikt inriktat på situationerna i livet då vi känner att vi verkligen sitter fast, eller när vi tappat passionen i vårt liv, och tror att det saknas möjligheter.

Bland det som vår coaching hjälper dig med är

 • När du verkligen känner att du sitter fast och verkligen inte kan se vägen framåt
 • När du känner att du tappat passion och vill få tillbaka den igen
 • När du känner dig överbelastad i ditt liv, och vill ha verktyg som hjälper dig få tillbaka fast mark under fötterna
 • Att klargöra vilket mål du faktiskt vill ha, och hur du sedan kan nå de målen mer effektivt
 • Läkning av gamla svårigheter och problem, med praktiska verktyg som hjälper dig hur du rör dig framåt när du har läkt dem mer
 • Fortsättning efter en del av utmaningarna livet kan ha med sig, till exempel efter skilsmässor, dödsfall, livskriser, etc.
 • Och för företag, hjälp med de svåraste utmaningarna ni har, antingen för personal eller för att ni sitter fast – eller håller på att expandera – och med praktiska tekniker. Kontakta oss för CEO Solutions Package

 • Vi har begränsat med platser för coaching och tilldelar dem efter först till kvarn, då vi alltid vill erbjuda hög kvalitet ihop med varje klient.

  Priserna är 700 SEK/timme eller 6300 för tio gånger, förbetalt. Materialet vi arbetar med är praktiskt och konkret, och vi arbetar tillsammans med tekniker du kan fortsätta använda själv också. Det inkluderar också uppföljning på mejl under olika steg av vårt samarbete. Paket för sex månader med 20 gånger förbetalt får rabatt till 12 000.

  Har du företag? Kontakta oss för våra företagspaket och vår CEO Executive Coaching-paket och vad de innehåller.

  Du bokar tid för coaching på coaching [at] smallchange [dot] nu eller genom att ringa direkt på 0702/23 28 95. Du kan också följa oss och få tips på vår Facebooksida: Centred Coaching