Hjälpprojekt i Syrien

På Small Change Akupunktur är vi engagerade att hjälpa till i Syrien. Vi behandlar flyktingar här hemma, men har också ett eget hjälparbetesprojekt inuti Syrien och i lägrena runt det krigshärjade landet.

Vi tränar frivilliga att göra öronakupunktur, som är en förenklad version av akupunktur som fungerar extremt bra för att behandla trauma, ge bättre sömn, och förbättra folks hälsa. Träningstiden är kort, och vi tränar de frivilliga på Skype, videofiler och textfiler. Sedan skickar vi nålar till dem så att de kan behandla på plats, ofta mitt i fortfarande aktiva krigszoner.

Behandlingarna behöver ingen el, en välsignelse som gör att de kan användas var som helst, till och med behandla i ruiner om det behövs. Det finns inga behandlingar i området som gör samma sak som öronakupunkturen gör när det gäller att läka trauma, stress, och ge bra sömn och bra hälsa igen.

Vi tar inga pengar själva utan allt går till nålar och porto. Vill du hjälpa behandla och läka trauma i Syrien? Vill du hjälpa till att läka folk i ett land som är så sårat just nu? Bidra och stötta oss så att vi kan fortsätta skicka nålar!

https://www.facebook.com/healingneedles

Du kan donera direkt på Paypal. Om du inte har Paypal och vill donera, så ring oss så kan vi ge dig Healing Needle Syrias bankkonto. https://www.paypal.me/SmallChange

Om du vill fråga eller bidra med en större summa så att vi kan bredda vårt jobb och hjälpa läka fler i fler städer i Syrien så kan du kontakta oss på acu [at] smallchange [dot] se eller ringa oss direkt på 0702/23 28 95. Tack för att du hjälper!