Djupare behandlingar för känslor och för livet

I de äldsta systemen av Klassisk Kinesisk Medicin finns det behandlingar för att hjälpa till att läka känslor och problem länkade till problem i vår barndom, eller för när vi har nått ett vägskäl i livet och inte riktigt vet vart vi ska gå härnäst. Det är behandlingar som kommer från de äldsta versionerna av Kinesisk Medicin, och dess rötter inom Taoismen, en av Kinas äldsta och nu levande andliga traditioner.

Bland det de också behandlar är att hjälpa till att behandla och läka sinnet när man står inför sjukdomar som hotar ens existens, eller problem från förlossningen, eller står inför döden. Samma behandlingar lättar sinnet och ger lite mer frid i situationer som hospice. Behandlingar på den här nivån i oss är inriktade på att behandla och hjälpa till att läka de allra djupaste nivåerna i oss, och att hjälpa till i situationer i vårt liv som påverkar den nivån inuti oss.

De här behandlingarna erbjuder en läkning för vårt sinne som de flesta människor aldrig har chansen att uppleva. De är fantastiska i sina möjligheter att läka vårt sinne och oss själva. Med dem brukar man också få en känsla av helhet i sitt system, något många människor aldrig upplevt tidigare. De är behandlingar man närmar sig med vördnad.

De tar kontakt med och behandlar de djupaste nivåerna av vårt system inom Klassisk Kinesisk Medicin, och måste göras i en viss sekvens för att de ska fungera som det är tänkt. En behandlingsomgång tar tolv gånger, en gång i veckan. Man betalar i förskott för varje fyra gånger, men tänk på att för att man verkligen ska se vad den kan göra, så är de tolv gångerna mycket viktiga.

De utgör också en stabilisering av personens system för att de ska kunna smälta läkningen av sitt system som de inbjuds att förstå genom behandlingarna.

Pris: 600 kronor/gång. Betalning är i förskott för fyra gånger i taget. Tänk på att n första hel behandlingsomgång är på tolv gånger, där man börjar en gång i veckan, och ibland har de de sista två-tre med två veckors mellanrum. Det är endast tolv gånger som verkligen visar vad processen gör, och samtidigt stabiliserar den, vilket är enormt viktigt för att vårt system ska smälta den så att det nya sättet att röra sig i vårt liv blir permanent i oss.

Du kan kontakta oss för bokning av behandlingar på 0702/23 28 95 eller via mejl på acu [at] smallchange [dot] se.