Prislista för behandlingar

Här hittar du prislistan på våra behandlingar. Bara mejla oss på aku [at] smallchange [dot] nu eller 0702/23 28 95 när du vill boka tid. Vi har arbetat med Kinesisk Medicin sedan 1990-talet, med utbildning i London, USA, och för vår lärare i Peking som är den kände Dr Wang Juyi, som varit akupunkturläkare där i 53 år. Vi arbetar med den äkta och smärtfria akupunkturen i Kinesisk Medicin i Malmö och Kristianstad, med patientnära och hög kvalitet på våra kliniker, och mycket noggrann diagnostik.

Första behandling med inskrivningsavgift 590:-. Detta inkluderar bakgrundsinformation, diagnostik, och behandling gång 1.

Behandlingar efter den 490:-. Precis som man ska i Kinesisk Medicin så görs diagnostiken om varje behandlingsgång för att se att behandlingen fortsätter som den ska, och för att skräddarsy den ytterligare efter individen. Ofta kollas den under behandlingen också för att följa att allting fungerar som det är tänkt.

Behandlingar för fertilitet, ofrivillig barnlöshet och under IVF, ICSI: första behandlingen med inskrivningsavgift 690:-, efter det 590:-

Under behandlingar för ofrivillig barnlöshet krävs det också specifika protokoll runt insättning. De är en mindre del av behandlingarna men mycket viktig. De görs dagen innan, samma dag, och dagen efter. Som en självklar del av vår specialisering på ofrivillig barnlöshet erbjuder vi också möjlighet till detta på helger, då man själv sällan kan bestämma hur schemat är under IVF. Är du ny patient kostar detta 100:- extra om det är under helg, men om du har gått i tre månader eller mer gör vi det utan helgtillägg. Patientföreningen Barnlängtan har lagt upp en av våra artiklar om ämnet på sin Facebook som officiell rekommendation, och du hittar den på vår blogg om du vill läsa mer. Vi är de första som skriver om ämnet på svenska, medan det finns mycket skrivet på engelska och kinesiska. http://acupractitioner21.blogspot.se/2016/09/ivf-och-akupunktur-sa-har-g.... Faktisk specialisering på fertilitet i Kinesisk Medicin och detaljerna om hur den väver ihop med västerländsk medicin och IVF tar lång tid av studier och kontinuerlig vidareutbildning. Du hittar en enkel guide till hur du hittar sådana akupunktörer i vår artikel ovan. Har du några frågor om barnlöshet eller din egen bakgrund inom det? Mejla oss på acu [at] smallchange [dot] se eller ring direkt på 0702/23 28 95. Se även vår Facebooksida Akupunktur vid Fertilitet och IVF Sverige: https://www.facebook.com/akupunkturvidivfsverige/?fref=ts.

För patienter som går längre än tre månader för hjälp med ofrivillig barnlöshet så har vi även tidigare patienter som vi hjälpt att få barn som ställer upp, och som beskriver hur deras resa var och hur behandlingarna fungerade fram till att de fick barnen de har nu.

Konsultation om behandlingar under IVF/ofrivillig barnlöshet nationellt eller internationellt: vi blir ofta kontaktade för råd om behandling och diagnostik av patienter i Sverige. Detta kostar 400 kronor/halvtimme och görs över telefon. Vi erbjuder även möjligheten att fortsätta få råd och diagnostik inom IVF och äkta akupunktur i Kinesisk Medicin, tillsammans med pågående check av Billingsmetoden/BBT, det man kallar att tempa, något som Kinesisk Medicin använder för att mycket noggrannare se var folks problem med fertilitet faktiskt är. Idealversionen är alltid att komma till våra kliniker, men vi kan ge en del råd och uppföljning på distans. Då kostar det som en vanlig behandling, 600/timme, och innehåller kontinuerlig uppföljning, stöd och råd. I båda fallen är det genom förhandsinbetalning på BG 240-6429.

OBS: Mycket ovanliga att hitta i Väst. Behandlingar för att nära livet och behandla djupgående känslor, och del av Klassisk Kinesisk Medicin. 600:-, fyra gångers förhandsinbetalning i taget för de fulla tolv gångerna som behandlingarna kräver för att fungera som bäst


Avbokningar och ombokningar

Om du behöver ändra en tid så kom ihåg att göra det med gott om tid i förväg. Om du behöver omboka, tänk på att ha gjort det senast 24 timmar innan utsatt tid. Ombokning innanför 24 timmar kostar 250 kronor, medan utebliven tid kostar fullpris och betalas in på BG 240-6429.

Välkommen in på klínikerna!