Glada patienters berättelser

Här kan du se några röster från mina patienter om effekterna de fått av behandlingarna hos oss på Small Change Akupunktur. Då äkta akupunktur är så nytt i Sverige känns det bra att lägga upp sådana här kommentarer så att folk kan minnas dem när de har saker de behöver hjälp med. Det är många patienter som har fått enorm hjälp hos oss men är blyga för att deras problem ska synas på webben, eller inte tycker att de är intressanta att läsa om, men vi tar in berättelserna här från de som vill för att hjälpa alla andra. Du kommer att hitta nya här till och från, så håll ett öga på sidan!

Du kan även se vår serie med fallbeskrivningar om behandlingarna för olika sjukdomar och problem, som vi lägger upp på Facebook och på vår blogg. Den första hittar du här: http://acupractitioner21.blogspot.se/2016/05/akta-akupunktur-och-behandl...

Du kan boka tid på acu [at] smallchange [dot] se eller genom att ringa direkt på 0702723 28 95. Välkommen in på klinikerna!


Texterna här liksom på resten av den här hemsidan får ej användas, återges eller kopieras helt eller delvis i någon form utan författarens godkännande. Daniel Skyle © 2016


Vad kom du till Small Change akupunktur för att få hjälp med från början?

Jag hade fått utslag på kroppen antagligen uppkommet av stress.

Hur mycket bättre är det problemet nu?

Det är icke existerande!

Vilka andra positiva effekter har du märkt från behandlingen?

Jag har alltid haft ofta förekommande riktigt svår huvudvärk, vilken numera lyser med sin frånvaro trots att jag ej fått behandling för just det. Det har kommit som en fantastisk bi-effekt! Även haft ont i leden på mina stortår men även det är mycket bättre. Man blir mer uppmärksam på sig och sin kropp vilket är enbart positivt.

Vad överraskade dig mot vad du förväntade dig när du kom in från början?

Hur stor påverkan det faktiskt kan ha på stress och mentalitet. Att det verkligen finns behandlingar för ALLT, samt att det faktiskt är trevligt att behandlas i grupp.

Vad skulle du vilja säga till andra som tvekar att komma in på behandling?

Det finns inget att förlora! Har du nån gång funderat över att du vill testa är det dags! Gå inte och vänta på någon "krämpa" att gå dit med, det är alltid positivt för hela välbefinnandet. Non-invasive behandling som för med sig så mycket mer än hjälper det specifika problemet.

Anonym, 36 år


Kommentar om den här patienten: äkta akupunktur i Kinesisk Medicin kan tyvärr inte ta väck cancer. Däremot finns det behandlingar som hjälper till med att stabilisera och bygga upp människors hälsa medan de har cancer eller medan de går igenom behandlingar som cellgifter, operation eller strålning i Västerländsk Medicin för den. Dessa kan göra alltifrån litegrand skillnad till det bättre till mycket stor skillnad för personens fysiska och känslomässiga hälsa. Detta är specialistbehandlingar som vi är utbildade i på Small Change Akupunktur, och om du letar hjälp inom det här ämnet var mycket noga med vem du letar hjälp hos, då det är ett område man behöver specialistutbildning i inom Kinesisk Medicin. Den här patienten återkommer även i en separat fallbeskrivning längre fram.

Vad kom du till Small Change akupunktur för att få hjälp med från början?

Jag blev rekommenderad av en bekant. Efter att jag fått diagnos med spridd cancer ville jag prova att se om Daniel kunde hjälpa mig att må bättre… ….och leva lite längre!

Hur mycket bättre är det problemet nu?

Jag kan ju så klart inte veta hur jag hade mått om jag inte fått behandling här, men läkarna på onkologen är imponerad av hur bra min kropp klarar av de starka cellgiftsmedicinerna.

Vilka andra positiva effekter har du märkt från behandlingen?

Jag känner mig starkare. Jag upplever små men verkliga skillnader. T. ex. blir jag inte längre lika andfådd. Förut orkade jag knappt gå runt huset, idag kan jag cykla till jobbet.

Vad överraskade dig mot vad du förväntade dig när du kom in från början?

Från början hade jag inga höga förväntningar på behandlingen. Nu upplever jag att många små skillnader över en längre tid har gjort stor betydelse för mig i rätt riktning. I stort sett mår jag bra!

Vad skulle du vilja säga till andra som tvekar att komma in på behandling?

Prova. Prova. Prova. Ge det en chans, vad har du att förlora? Jag har aldrig mött någon av Daniels patienter som varit missnöjd med behandlingen.

Ewa, 57